Wie zijn wij?

Van Empel Overstock is een familiebedrijf, gevestigd in Boven Leeuwen in Nederland. Maurice van Empel geeft hier leiding aan een van de snelst groeiende opkoopbedrijven. Met bijna 5.000 potentiële afnemers wereldwijd beschikt Van Empel Overstock over een zeer groot netwerk.

 

Bekijk onze werkwijze:

Restpartij verkopen aan ons
Restpartij kopen bij ons

Waarom deze business?

Maurice van Empel: “Handel en internationaal transport zijn mij met de paplepel ingegoten. Ik heb die twee disciplines samen met mijn compagnon André van Empel in 2005 gecombineerd in Van Empel Overstock. Van dichtbij heb ik ervaren hoe prettig het is om een betrouwbare partner te hebben die snel en discreet restpartijen opkoopt. Vanaf 2007 ben ik me gaan specialiseren in de grote modelabels. Maar ook andere partijhandel is welkom.”

Uw voordelen

Iedere relatie garanderen we snelheid van transport, discretie in de afhandeling en een eerlijke prijs voor elke restpartij die we opkopen of verkopen. Bij ons staat kwaliteit op 1! U bent van harte welkom in ons magazijn om de nieuwstaat van alle collecties bekende modemerken te bekijken.

Wereldwijd transport

Van Empel Overstock opereert wereldwijd. Zo kunnen we uw afzetgebied beschermen. Profiteer van onze exportmogelijkheden van of naar Noord Afrika, Azië, (oost) Europa, Rusland en het Midden-Oosten. We leveren uitsluitend op factuur aan geregistreerde bedrijven.

In 4 stappen de beste deal
In 5 stappen voordeling nieuwe merkkleding