Goedkope merkkleding verkopen

Interesse in een restpartij goedkope merkkleding? Als gespecialiseerde opkoper zijn wij een groothandel die de scherpste prijzen kunnen bieden. Profiteer direct van onze aanbiedingen en snelle levering. Vraag ons gerust om het actuele aanbod.

 

Tip: zoekt u een opkoper voor uw merkkleding? Bel ons voor een eerlijke prijs!

Bel me nu
Mail mij actuele aanbiedingen

Wereldwijd merkkleding verkopen

Goedkope merkkleding verkopen is iets wat al jaren doen. Sinds 2007 combineert het familiebedrijf Van Empel Overstock kennis van handel en transport door wereldwijd merkkleding op te kopen en te verkopen. U kunt onze collecties, restanten en overige partijen op afspraak bekijken in ons magazijn in Boven Leeuwen.

 

Restpartij kopen bij ons?

Bekijk onze werkwijze

100% nieuw en origineel

Voordat wij een restpartij opkopen, inspecteren we nauwkeurig de kleding. Jassen, broeken, truien, overhemden, jurken, schoenen, t-shirts, zomer- of wintercollectie, alles neemt Van Empel Overstock over. Maar alleen als het aantoonbaar originele merkkleding is en zichtbaar nieuw. Zo heeft u gegarandeerd kleding van hoge kwaliteit tegen de laagste prijs.

Welke kledingmerken verkopen wij?

Profiteer ook van onze scherpe prijzen voor partijen merkkleding van labels als:

  • Tommy Hilfiger
  • Diesel
  • Wrangler
  • Lee
  • Jack & Jones
  • Replay

Zit uw merk er niet tussen?

Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we uw wensen. Van Empel Overstock heeft een wereldwijd netwerk. We helpen u graag aan goedkope merkkleding.

Hoe komen wij aan de kleding?

Wij kunnen goedkope merkkleding verkopen doordat we duurzame relaties hebben met allerlei aanbieders. Van curatoren tot verzekeringsmaatschappijen, van distributeurs tot de fabrikanten zelf. Faillissementsverkopen, restanten van online kledingwinkels, groothandelaren die met gecancelde orders blijven zitten, van alles komt voorbij. En wij kopen dit op.

Betaling en afhandeling

Wilt u meer weten over de wijze van betalen? En hoe we u kunnen helpen bij (inter)nationaal transport? We vertellen u graag hoe het werkt.

 

Restpartij kopen bij ons?