Faillissement verkoop

Goedkoop uw voorraad uitbreiden met merkkleding of andere interessante aanbiedingen. Wij hebben altijd een aantrekkelijk en wisselend aanbod dankzij onze voortdurende aankoop uit faillissementen. Profiteer direct. Bel of mail ons.

 

Tip: zoekt u een opkoper voor uw partijhandel? Bel ons voor een eerlijke prijs!

Bel me nu
Mail mij actuele aanbiedingen

Verkoop na opkoop uit faillissementen

Van Empel Overstock is een partijhandelaar, gevestigd in Boven Leeuwen in Nederland. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het opkopen en verkopen van goedkope merkkleding. Daarnaast kopen wij hoogwaardige inventaris. Veel van ons aanbod komt uit faillissement verkoop, doordat wij duurzame relaties onderhouden met onder andere curatoren. U profiteert van tarieven onder de groothandelprijzen.

Nieuwsgiering naar ons aanbod?

U bekijkt ons aanbod geheel vrijblijvend op afspraak ons magazijn. U bent daar van harte welkom. We nemen uiteraard de tijd om samen met u de restpartijen te inspecteren.

 

Restpartij kopen bij ons?

Bekijk onze werkwijze

Alleen topkwaliteit

Voordat wij een restpartij merkkleding opkopen, inspecteren we deze nauwlettend. Datzelfde geldt voor inboedels. Een faillissement betekent vaak een beslaglegging van de een op de andere dag. Veel van de voorraad en boedel is in prima conditie, niet verkochte kleding nog splinternieuw. Zo garanderen wij u hoge kwaliteit tegen de laagste prijs.

Waar komt onze voorraad vandaan?

Wij onderhouden duurzame relaties met:

  • curatoren
  • merkhouders
  • groothandels
  • winkels
  • havenbedrijven
  • verzekeringsmaatschappijen
  • distributeurs
  • fabrikanten

Faillissementsverkopen, magazijnrestanten, geannuleerde bestellingen, alles kan een reden zijn als restpartij te verkopen. Door onze wereldwijde slagkracht kunnen wij snel de beste deal maken. U kunt hiermee rekenen op constant nieuwe voorraad in onze opslag.

Betaling en afhandeling

Wilt u meer weten over de wijze van betalen? En hoe we u kunnen helpen bij (inter)nationaal transport? We vertellen u graag hoe het werkt.

 

Restpartij kopen bij ons?