Opkopen restpartijen

U heeft een restpartij over? Van Empel Overstock is een van de snelst groeiende opkoopbedrijven. U bent snel van uw niet verkochte voorraad, collecties en bedrijfsinventaris af. Sluit direct de beste deal. Neem vrijblijvend contact op.

 

Restpartij verkopen aan ons?

Bekijk onze werkwijze
Bel me nu

In welke restpartijen zijn we gespecialiseerd?

Vanaf 2007 hebben wij ons gespecialiseerd in: nieuwe merkkleding opkopen. Alle grote en bekende modemerken: van Calvin Klein tot Tommy Hilfiger, van Diesel tot Wrangler en vele kledinglabels meer. Daarnaast zijn wij altijd geinteresseerd in andere restpartijen zoals schoenen en andere items uit de ‘modebranche’.

Deze restpartijen kopen wij graag van u op:

  • Altijd: merkkleding (geen tweedehands, 100% nieuw en origineel)
  • Daarnaast: van schoenen tot lingerie en alles ertussenin.

Discreet restpartijen opkopen

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat elke relatie discretie zeer belangrijk vindt. En terecht. Wij handelen dus altijd in vertrouwen en naar uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld uw afzetgebied beschermen en eist u verkooprestricties ten aanzien van de restpartij die we van u opkopen? Dan handelen we daarnaar. En leggen dit als u dat wilt contractueel vast.

Ons doel

Wij bouwen graag met u aan een langetermijnrelatie. Zodat u profiteert van onze ervaring, snelheid van afname en een eerlijke prijs voor restpartijen. Ons doel is om uw betrouwbare partner te worden. Maar een eenmalige transactie is ook goed natuurlijk.

Wie gingen u voor?

Wij staan voor iedereen open en voor iedereen klaar. We opereren wereldwijd. Persoonlijk contact staat voorop. Restpartijen opkopen doen wij onder andere van:

  • Modelabels: overtollige voorraad
  • Groothandelaren: geannuleerde orders
  • Web(winkels): niet verkochte voorjaars-, najaars-, zomer- en wintercollecties
  • Verzekeringsmaatschappijen: restpartijen met schade
  • Curatoren: faillissementsverkoop van boedels van bedrijven en winkelvoorraden

Opkopen restpartijen: altijd tegen een eerlijke prijs

Van Empel Overstock beschikt over een zeer groot netwerk aan potentiële afnemers. Hierdoor kunnen wij onze partijhandel snel doorverkopen. Onze opslagkosten zijn daardoor laag. U profiteert direct van deze kostenbesparing. Na kennismaking en inspectie van uw restpartij sluiten we graag met u een goede deal.

Restpartij verkopen aan ons?

Bekijk onze werkwijze