Partij winterkleding

In één keer van een partij winterkleding af? Van Empel Overstock is een gespecialiseerde partijhandelaar in merkkleding. Laat uw wintercollectie als sneeuw voor de zon smelten. Neem direct vrijblijvend contact op.

Bel me nu

Wie gingen u voor?

  • Modelabels: overtollige winterkledinglijn
  • Groothandelaren: geannuleerde orders
  • Web(winkels): niet verkochte wintercollecties
  • Verzekeringsmaatschappijen: in beslag genomen winterkleding na een claim
  • Curatoren: faillissementsverkoop

Ervaring die telt

Van Empel Overstock werkt sinds 2007 wereldwijd als opkoper van restpartijen. Merkkleding is de specialiteit van dit in Nederland gevestigde familiebedrijf. Heeft u een partij winterkleding over van modelabels als Armani, Björn Borg, Calvin Klein, Diesel, Dolce & Gabanna, Jack & Jones, Miss Sixty, Replay, Tommy Hilfiger, Wrangler of andere merken? Ga voor de beste deal. Ga voor Van Empel Overstock!

Discreet opkopen van partijhandel

Uiteraard wilt u een zo hoge mogelijk prijs voor partij winterkleding. Maar daarnaast wilt u ook kwaliteit. In de vorm van discretie en snelheid. Liever vandaag dan morgen van uw voorraad af? Dat regelen we voor u. Liever een restrictie op het doorverkopen in uw eigen afzetgebied? Dat begrijpen we. Als het moet, gaat uw collectie naar de andere kant van de wereld. Voor het laden leggen we dat samen zwart op wit vast.

In 4 stappen uw partij winterkleding verkopen

1.U belt ons of stuurt per e-mail uw gegevens en relevante informatie (zoals packinglisten en foto’s). Wij hanteren geen limiet: uw hele voorraad kunt u kwijt.

2. Wij komen op afspraak bij u langs. Dat kan zo snel mogelijk én wereldwijd. Samen bekijken we uw restpartij.

3. U sluit met ons de beste deal. We doen u direct een aanbetaling (cash als uw wilt). Indien gewenst leggen we verkooprestricties vast: waar we welke restpartij mogen verkopen.

4. Transport gebeurt dezelfde dag (of zo snel mogelijk). Vóór het laden krijgt u het resterende bedrag.