Opkoper kleding

Opkoper kleding voor al uw restpartijen en winkelrestanten. Van Empel Overstock is een opkoper met ervaring die u een eerlijke prijs biedt. Wij zijn een van de snelst groeiende opkopers. Partijen kleding kunnen wij snel opkopen. Benieuwd naar de prijs die we u bieden? Neem direct vrijblijvend contact op.

 

Restpartij verkopen aan ons?

Bekijk onze werkwijze
Bel me nu

Profiteer van een ervaren opkoper kleding

U heeft een kledingmerk, groothandel of kledingwinkel en u wilt een restpartij kleding verkopen? Of u bent curator of verzekeraar en u wilt een eerlijke prijs voor een inventaris? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in kleding, maar ook opkoper van partijen schoenen en andere professionele goederen uit de ‘modebranche’.

Waar moet uw restpartij kleding aan voldoen

Als opkoper kleding stellen wij de volgende eisen:

  • Uw restpartij is nieuw: geen tweedehands
  • U heeft een bedrijf: wij kopen niet van particulieren
  • Origineel: dus geen namaak

Wat kopen wij aan kleding op?

Als professionele kleding opkoper zijn wij onder andere geïnteresseerd in herenkleding, dameskleding, kinderkleding, sportkleding, nachtkleding, ondergoed, lingerie, schoenen, tassen, accessoires, enzovoorts. Uw restpartij kleding kan onder andere bestaan uit: jeans, jassen, truien, vesten, jurken, sweaters, T-shirts, overhemden, blazers, kostuums, enzovoorts. Dit mogen zowel voorjaar- zomercollecties en/of najaar- wintercollecties zijn. Noem het maar op en wij kopen het! Vraagt u zich af of uw restpartij interessant voor ons kan zijn? Twijfel niet, neem direct vrijblijvend contact op!

Vandaag al een afspraak?

Wilt u snel van uw restpartijen of winkelrestanten kleding af? Wij komen zo snel mogelijk langs – als het kan dezelfde dag!

Investeren in duurzame relaties

Ons familiebedrijf investeert in relaties voor de lange termijn. Door snelheid van handelen, discretie en altijd een eerlijke prijs hebben we veel terugkerende curatoren, verzekeringsmaatschappijen, groothandelaren en (web)winkeliers. Wij gaan dan ook voor niks minder dan een uitstekende service. Net even dat stapje extra, dat wilt u toch ook?

Restpartij verkopen aan ons?

Bekijk onze werkwijze